Korupaja & Kankurin Aitta Ky

Toimitusehdot

1. Tilaus

Tilaus tehdään osoitteessa http://www.kankurinaitta.fi
Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse tilauksen jälkeen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet. Tilauksen saa tehdä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö tai alle 18- vuotias huoltajan toimesta. Jos et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi, niin olet ehkä antanut väärän sähköpostiosoitteen tai sähköpostisi on täynnä. Ilmoita meille oikea sähköpostiosoitteesi niin lähetämme laskun uudelleen. Laskutusasiakkaiden kanssa laskutuksesta on sovittava etukäteen.

2. Toimitus

Toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää. Tilaus toimitetaan kun maksusuoritus on saapunut yrityksen tilille. Toistaiseksi tilauksia toimitetaan vain Suomeen. Emme toimita postiennakkolähetyksiä verkkokaupasta. Ennakkomaksuna tehtyjen tilauksien vahvistus tulee sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) kautta tilatut tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Jos maksu ei jostain syystä onnistu, ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Toimitamme tilaukset Posti Oyj:n tai Matkahuollon kautta, riippuen valitusta toimitustavasta. Pyrimme toimittamaan matkahuollon tilaukset lähimpään matkahuoltoon. Postituskulut määräytyvät paketin painon/koon mukaan. Jos valitset toimitustavaksi Postin seurannalla, on tällöin tilauksesi automaattisesti paketti ja se tulee noutaa postin toimipisteestä.

3. Hinnat & maksu

Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron (alv). Oikeudet hinnanmuutoksiin säilytetään. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksu suoritetaan joko ennakkomaksuna suoraan tilille annetulla viitenumerolla tai Paytrail:n kautta. Tilaus katsotaan rauenneeksi jos sitä ei ole maksettu 7pv:n kuluessa tilauksesta.

Ennakkomaksuna tilattujen tuotteiden toimituksen mukana on kuitti maksetusta tilauksesta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

4. Palautukset

Palautusoikeus on 14 päivää myyntikuntoisilla, käyttämättömillä ja ehjillä tavaroilla. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Lisätiedot palautuskäytännöstä saa ottamalla yhteyttä joko sähköpostilla kankurinaitta@gmail.com tai puhelimitse. Palautus on aina sovittava myyjän kanssa. Palautetun tilauksen summa palautetaan ilmoittamallesi tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen tai hyvitetään seuraavassa tilauksessa. Palautusoikeus ei koske erikseen erikoismittoihin tehtyjä tuotteita.

5. Tilauksen peruminen tai muuttaminen

Jos olet jo maksanut tuotteen ja haluat perua tilauksen niin ilmoita asiasta meille sähköpostilla. Muista mainita tilausnumero ja tilinumero johon raha palautetaan jos olet jo ehtinyt maksaa tuotteet. Tilausta ei voi perua jos se on jo ehditty postittamaan.

Tulostettava tilauksen peruutuslomake PDF

tech
Korupaja & Kankurin Aitta Ky
FI-03600, Karkkila
FINLAND
puh. 050-4002493
kankurinaitta@gmail.com
Y-tunnus: 0758277-9
Paytrail